UG-Base Gamehacking

Full Version: Reconnect CLEO scripts freezing the game?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Reconnect CLEO scripts freeze my game...

I have SF, MGF, CLEO 4.1, GTA_SA v1.0 US, ASI Loader......................................



EVERY SINGLE reconnect script I tried to use freezes my game, here's how it happens, same way all the time:

Disconnect, with message *server is restarting*
*Connecting*
*Joining*

*FREEZEEEE*


Nothing is going on, and when I go to task manage GTA_SA is not responding.

Anybody else has the similar issues?
Anyone else fixed it?
IF IT IS NGRP
then i am sure that the problem is in their system
because it happend to me too and many others
Bad script.
(06-22-2014, 01:02 PM)springfield link Wrote: [ -> ]Bad script.
All scripts...
could u make one just to see if urs wuld work?
bcoz i tried i think 4 from diffrnt people and all same result Sad
(06-22-2014, 02:01 PM)Crokit link Wrote: [ -> ][quote author=springfield link=topic=7862.msg44910#msg44910 date=1403438525]
Bad script.
All scripts...
could u make one just to see if urs wuld work?
bcoz i tried i think 4 from diffrnt people and all same result Sad
[/quote]
u have sobeit? if u have sobeit just do lshift + 0
(06-22-2014, 02:01 PM)Crokit link Wrote: [ -> ][quote author=springfield link=topic=7862.msg44910#msg44910 date=1403438525]
Bad script.
All scripts...
could u make one just to see if urs wuld work?
bcoz i tried i think 4 from diffrnt people and all same result Sad
[/quote]

Try this one, /reconnect
(06-22-2014, 02:13 PM)springfield link Wrote: [ -> ][quote author=Crokit link=topic=7862.msg44917#msg44917 date=1403442119]
[quote author=springfield link=topic=7862.msg44910#msg44910 date=1403438525]
Bad script.
All scripts...
could u make one just to see if urs wuld work?
bcoz i tried i think 4 from diffrnt people and all same result Sad
[/quote]

Try this one, /reconnect
[/quote]
Joining game...
One sec. later - game frozen, GTA SA not responding.

S0beit works, but I don't like rly s0beit, and i really dont need s0beit for anything, wont have it just for reconnect...
Any ideas/solutions?
and pls don't go "hurr durr uninstall ur gta n cleo n sheitieit" Smile
I had this too. Test it on another server like:
88.198.32.248:7778 (CHEATING ALLOWED)

If it works there and not on  exampl. NGRP then its because the server removes world objects.
U have to enable the NOP RemoveBuilding patch then it will probably work.

sampPatch[] = "NOP RemoveBuilding"  &0 0 0x18050 "" "C390"

Test it by yourself, enable that NOP and do reconnect with the cleo.
If it doesnt work your game is fucked up or someting..