UG-Base Gamehacking

Full Version: $actor2 = not $actor1 problem
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
hello , i'm stuck at some point which i have to inform cleo that $target is not $player_actor

so here is the part of the code

04C4: store_coords_to [email protected] [email protected] [email protected] from_actor $PLAYER_ACTOR with_offset 0.0 0.0 0.0   
0AE1: $target = random_actor_near_point [email protected] [email protected] [email protected] in_radius 500.0 find_next 1 pass_deads 1

now i need to stop cleo  from getting $player_actor again and register it to $target

so i need $target to be any nigga near my place instead of me lol

is this code could fix it ?
0B13: [email protected] = NOT [email protected]

i tried it but not working maybe i used it wrong  :me_gusta:
i used it like this
if
0B13: $target = NOT $player_actor
then
... etc
Code:
if $target <> $player_actor
But if you want to use opcodes,
Code:
if 803C: $target == $player_actor
(06-22-2014, 04:35 PM)springfield link Wrote:
Code:
if $target <> $player_actor
But if you want to use opcodes,
Code:
if 803C: $target == $player_actor


i need to say if not 

so i add the not after the " 803c: "
or i type
if 803c: $target == $player_actor
jump
....
There are no opcodes starting with '8', 8 in front of an opcode means 'not'
So "003C: not [email protected] == [email protected]" == "803C: [email protected] == [email protected]"
(06-22-2014, 04:46 PM)springfield link Wrote:There are no opcodes starting with '8', 8 in front of an opcode means 'not'
So "003C: not [email protected] == [email protected]" == "803C: [email protected] == [email protected]"
oh , that is new lol

btw why we don't just type " = "  why " == "

and is there way of not equal like in vb is != ,, in cleo there is just not statement?
<> it's the same as !=
You can use <> in vb too, i think.
(06-22-2014, 04:52 PM)springfield link Wrote:<> it's the same as !=
You can use <> in vb too, i think.
i used to use != , so idk about <> xD anyway i will pm you with the damn code idk why it's not working lol
No need to, 0AE1 doesn't work on sa-mp.
You can look in snippets section for a playerPool function.
(06-22-2014, 04:57 PM)springfield link Wrote:No need to, 0AE1 doesn't work on sa-mp.
You can look in snippets section for a playerPool function.

ok the random thing is not sync?

what the heck has changed lol ?
It never worked, lol.
Pages: 1 2