Help Obstler error

TraCerX

Well-Known Member
Joined
Oct 17, 2014
Messages
111
Likes
0
Points
66
#1
I downloaded Obstler and after i injected it & entered game i got white screen like screenshot below shows.
Can somebody help me? https://s10.postimg.io/ttgx53ro9/sa_mp_399.png
 

Fred_Doe

Well-Known Member
Joined
Jul 21, 2016
Messages
160
Likes
0
Points
16
10
#2
Wow.. Ever thought about buying a new graphic card?
Looks like the one you have is about to die xD

Try restart the game
 
OP
OP
T

TraCerX

Well-Known Member
Joined
Oct 17, 2014
Messages
111
Likes
0
Points
66
#3
My gpu is very fine with 2gb ddr3 up to 2.8 and its not old. Dont think so i should replace it. And my resolution and other things is changed due to some security reasons. You know here are alot of snitches.
 

0x32789

Well-Known Member
Joined
May 26, 2014
Messages
762
Likes
1
Points
68
Location
teknickal suprot
#4
try reinstalling directx9 and if possible I dont really know if u should try to download directx9 sdk( id odnt think u should dont blame me if u downloaded too big)
 

PlasticBottle

Well-Known Member
Joined
Jul 13, 2016
Messages
164
Likes
0
Points
16
10
#5
Yea, try reinstalling dx9, if that doesn't help, you maybe have a mod that conflicts with the one injected, try doing it without cleos/asi or whatever else you may use.
If that still doesn't work, try deleting gta_set thing in "My Documents" then "GTA San Andreas user file" (may seem dumb, sometimes can be the only thing needed) PS: if you remove the .set file, you will lose all of your settings (they'll be same as when installing the game)
IF it isn't working yet, try reinstalling the whole GTA:SA, but only as last resort (and if you want you can even restart the computer after the Uninstall, to remove the temp files, also dumb but can help a lot)
 

supahdupahnubah

Well-Known Member
Joined
Dec 31, 2015
Messages
680
Likes
4
Points
33
#6
PlasticBottle said:
Yea, try reinstalling dx9, if that doesn't help, you maybe have a mod that conflicts with the one injected, try doing it without cleos/asi or whatever else you may use.
If that still doesn't work, try deleting gta_set thing in "My Documents" then "GTA San Andreas user file" (may seem dumb, sometimes can be the only thing needed) PS: if you remove the .set file, you will lose all of your settings  (they'll be same as when installing the game)
IF it isn't working yet, try reinstalling the whole GTA:SA, but only as last resort (and if you want you can even restart the computer after the Uninstall, to remove the temp files, also dumb but can help a lot)
It shouldn't conflict with any mod since this cheat is only writes memory to the camera angle & crosshairsize, maybe the problem is in the hardware?
 
Top