D
Deleted member 34507
Guest
DELETE
Eski konuları niye tekrar hortlatıyorsun anasını avradını siktiğimin oğlu, istediğimi paylaşırım.Ryuiijin said:lan salak salak şeyler paylaşıyorsun sürekli görüyoru bari turkish yazıp bizi rezil etme beyinsiz orosu çocuğu
[N3X]RapidFire said:Eski konuları niye tekrar hortlatıyorsun anasını avradını siktiğimin oğlu, istediğimi paylaşırım.Ryuiijin said:lan salak salak şeyler paylaşıyorsun sürekli görüyoru bari turkish yazıp bizi rezil etme beyinsiz orosu çocuğu
Ryuiijin said:[N3X]RapidFire said:Eski konuları niye tekrar hortlatıyorsun anasını avradını siktiğimin oğlu, istediğimi paylaşırım.Ryuiijin said:lan salak salak şeyler paylaşıyorsun sürekli görüyoru bari turkish yazıp bizi rezil etme beyinsiz orosu çocuğu
görmek zorunda mıyım orosbu çocuğu siktir git ananın amına
[N3X]RapidFire said:Ryuiijin said:[N3X]RapidFire said:Eski konuları niye tekrar hortlatıyorsun anasını avradını siktiğimin oğlu, istediğimi paylaşırım.Ryuiijin said:lan salak salak şeyler paylaşıyorsun sürekli görüyoru bari turkish yazıp bizi rezil etme beyinsiz orosu çocuğu
görmek zorunda mıyım orosbu çocuğu siktir git ananın amına
Türk Olan SA-MP Hilecileri için ne yaptın lan bu zamana kadar? Ayrıca burası SA-MP Hacking forumu buraya gelirsen böyle şeyler görürsün işte. Siktir git Şimdi ibizada aimbotunu aç orospu çocuğu seni.
[N3X]RapidFire said:Anlaşılan yaptıklarımız sana çok dokunmuş ki bu kadar sövüyorsun.. anladım seni ben...
Yeter bilader senle mi uğraşcam aq kaldırıyorum konuyuda sikerim böyle işi yaRyuiijin said:[N3X]RapidFire said:Anlaşılan yaptıklarımız sana çok dokunmuş ki bu kadar sövüyorsun.. anladım seni ben...
la ne yaptın da konuşuyon boş herif![]()